Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev en kväll när jag kände mig ensam som jag väldigt ofta kan göra och jag vet att det är flera som är ensamma, men jag ahr känt det många gånger så jag börjar bli van. Hmm, dålig på att beskriva, jag bara skriver för det mesta men hoppas de


En ensam sång

Jag faller ner tillbaka, tillbaks på samma grund.
jag lägger mig ner och tänker, bara för en stund.
alla känslor jag måste känt då,
vad är det jag känner nu?
har jag kommit hem eller saknas bara du?
jag vet att jag är ensam och att hösten kommer snart.
löven kommer falla men deras själar dom finns kvar.
jag är bara stolt över att jag lever, och att mitt hopp finns kvar.
det finns bara ett liv från igår till idag.

jag vet att jag är trasig, men det är också du.
jag har varit här förut, så jag klarar mig nog nu.
min gata som jag går, där finns bara jag.
jag har gjort gatan till mitt liv, jag har gjort den till min dag.

Mina dagar är förvirrande, jag vet inte vart jag ska gå.
Min väg har blivit en krånglig stig, men det kanske ska va så.
jag vill känna känslan av din hud igen, men jag vet att det är farligt så jag kanske prövar sen.
uppifrån mitt fönster ser jag bara fler själar som vill försvinna, jag ser det bara mer.
och regnet faller långsamt och rinner på mitt tak, jag ser dropparna på mitt fönster
det verkar som om sorg är allas sak.,
men...

jag vet att jag är trasig, men det är också du.
jag har varit här förut, så jag klarar mig nog nu.
min gata som jag går, där finns bara jag.
jag har gjort gatan till mitt liv, jag har gjort den till min dag.

jag har gjort den till mitt jag, åh jag har gjort den till mitt jag,
jag har gjort den till jag...




Fri vers av Emil Idre
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-10-22 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre