Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner en flicka

Jag känner en flicka,
hon går och samlar drömmar med sina läppar.
Hon bränner fotografier för hon vill inte minnas mer.
Men hon vill aldrig fånga mig,
men mina drömmar har hon fångat för längesen.

Jag känner en flicka,
hon har klippt av sina vingar för hon vill inte va med.
Hon säljer sina vingar för en kyss men jag får inte köpa dom.
Hon säger: Gör inget om det finns känslor med -
för dom är farliga att leka med, men du lekte med mina för längesen.

Flickan jag känner är en ängel för mig.
Med ögon som skiner som silver och läppar av siden -
så vill jag aldrig förstå att hon är någon jag aldrig kan få.
Men jag vill skjuta mig för kärlekens skull och hon säger:
Kärlek är idioti det är därför jag låter bli och lek inte romeo.

Men jag vill göra något för dig.
Jag vill visa att du är bra
Men inget går som jag vill, inte idag.




Fri vers av Emil Idre
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre