Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



fadr Or

  

I handen avhuggna konungahuvuden ännu levande


solen lyser genom trollkarlens svarta mantel
förblindad utarmad mot slutet lyssnande efter
spänstiga ljudet av sperma ur trollstaven
varje kväll närvarande faders ejakulerande bröstvårta


ärvda känslolivets undanställda magiska piano tonar
ur en jägarstenåldershydda öppen mot sjön
vilken lekfull vandring mellan ofärdiga världsbilder


den leende nakne i gillrade fällan

 

         




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2640 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-10-23 17:18



Bookmark and Share


  objekt3
du väger varje ord
det känns som jag står naken på en skalvåg
medans vattnet stormar runtomkring mig.
2008-01-14

  vera gade VIP
\"ärvda känslolivets undanställda magiska piano\"
det är något att använda!
-och då tycker jag iallafall att det långa \"jägarstenåldershyddan\" ger fin tyngd
2007-11-24

    William87
Tycker det här är en väldigt väldigt intressant text.
Något jag måste läsa om och om igen. Men jag kan ändå aldrig sammanfatta den :)

/William
2007-11-02

  Mats Henricson
Läckra språkliga utfärder i ordlandskapet !
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP