Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusa ljus

Ljusår

Ljust år

Just ljus

År av ljus

Ljusa Ljusår

Cirkel cirklar just nu

Driver ännu ett ljus.

Cirkel åter sluten, men ljuset förblir oändligt ljust.









Fri vers av Led Floyd
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd