Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara lite tisdagsnonsens eller jag har också det där




Hjärnbrist

 

Det är allvarligt
särskilt nu
när allt hänger
på hjärnan

stackars hjärtat
som ju också har
lite hjärna i sig
säger dom

allt finns i vartannat
solen i månen
vattnet i fisken

hjärtat i hjärnan




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-23 15:35



Bookmark and Share


    Iza
du får två applåder!!
grymt bra skrivet...
2007-10-27

  Maria Zena Viklund
allt finns i vartannat
solen i månen
vattnet i fisken

hjärtat i hjärnan

applåderar detta!!!
2007-10-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Järnbrist är så lätt att åtgärda, med hjärnbrist är det värre - och visst hör hjärta och hjärna ihop - det är väl det som är att vara människa? Helhet, syntes......sammanhang.
2007-10-23

  Rachel Roth
vilken himla fyndig kommentar...den tänker jag få be om att låna
2007-10-23

  Åsa Gustavsson VIP
Jag sa just till en jobbarkompis om en doktor vi känner-
det är synd om henne för hon förstår inte att ingen ser hennes jättestora hjärna om inte hjärtat växer till sig lite...
;-)
2007-10-23

    Maria Malm
Allt finns i vartannat..intressant tanke..inget är bara svart eller vitt..
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth