Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår bra men min kropp säger annorlunda


Motsägelser

Förfallet tär på min kropp
Men även då mitt kött bryts ned
Så rimmar det illa med mitt humör
Pigg och glad som alltid
Med huvudet före in i skiten
Alltid med ett tvärstopp på halva vägen
Att man aldrig lär sig




Övriga genrer av Karmar
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar