Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Andas i mig - andas i dig

 

Närvaro

en medmänniskas

andetag

Bortanför

ordens betydelse

röstens andetag

 

Människors omsorg för varandra

vetskapen

alla bär personligt ansvar

för sitt vara

 

Barmhärtighet

i livets närvaro

Säg nej när orken är slut

vila i din egen trötthet

Andas - närvarons beröring

***

Andas i mig

närvarons beröring

stilla genom tysta ledningar

utan ord

hör jag dina andetag

***

utan ord hör du mina andetag

 

***

 

vila

i dig själv

vila

i din egen styrka

 

I tysta hjärtans djup möter vi

kärleken 

generöst utan motkrav

 

 

Andas i mig

Andas i dig

Andas i oss

 

 

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-23 17:27



Bookmark and Share


  Ilona _L
Wow, vad läckert skrivet!
2008-03-27

  Lejonhjärtas poesi
Helt enkelt underbar poesi för själ och hjärta, bravo.
2007-11-25

  Bodil Sandberg VIP
Man kan riktigt känna den innerlighet som strömmar genom pennan...underbar poesi tycker jag!!!!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE