Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig Måndag

Jag sitter rastlös, hungrig och yr.
Jag ska läsa upp förra veckans dikt som jag skrivit eftersom jag var ledig då.
Jag blir aldrig nervös, för jag vet att jag är bra, det behövs inte bevisas för någon.
Men idag, är det inte en vanlig dikt, nej för den där jävla dikten skrev jag om dig. Och du är inte här för att höra på den. Men den är till dig.
Jävla dig!
Igår pratade vi över 80 minuter, du ringde på min hemtelefon. För du ville prata med mig, för jag var ledsen. Ingen annan än pappa och mormor har ringt på min hemtelefon förut, men nu ringde du, för att du ville.

I över 80 minuter pratade vi, och jag sa att jag inte älskar dig längre, och det gjorde ont, för du blev så tyst, fast du aldrig älskat mig. Eller det vet jag ju inte, för du säger att du har svårt att säga som du känner. Men du tycker om mig, det vet jag! För vi är vänner, och vi har haft sex många gånger, och jag har en fläck på ryggen som bara du kan smeka och jag blir alldeles ryckig då, du vet om det och du gillar den fläcken. Du smeker mig alltid där. Och när du håller om mig, blir jag torr i munnen och det känns som jag nyss fått orgasm.
Jävla dig!

Ingen mens ännu, jag är orolig men du är helt lugn, jag gjorde test idag, det visade positivt, men du är fortfarande lika lung, för du har varit med om det här förut, du har ju barn, för du är ju 14 år äldre än mig, kanske femton.
Men lika lugn för det, för det ska ju bort. vi behöver morgonkiss sa jag, i morgon bitti gör vi om det. För morgonkiss är bra sa min vän, säger jag igen.

Du bara skrattade, och då började jag gråta och ville lägga på, men du ville att jag skulle gråta, gråt du, sa du, gråt allt va du orkar. Du ville höra, så jag bet ihop medans tårarna bara brände sönder ögonen, men gråta gör jag sen sa jag. När jag är ensam. Du sa att du också gråter när du är ensam. Jävla dig! jävla jävla jävla jävla dig! Jag älskar dig, det har jag alltid gjort, och jag älskar att vara med dig, och jag älskar att se på dig, o jag önskar önskar önskar önskar önskar, jag önskar att du ville ha mig mer än bara för stunden.

Jävla älskade dig!

Vi avslutade med att vi lovade att börja ringa varandra, för det va pinsamt sa jag, att ringa på hemtelefonen fast det är billigare, o du sa att om jag säger högt till dig att jag vill att du ringer mig så gör du det. Så jag sa det, men fan heller att jag tänker sitta och vänta vid en ful telefon. Jag sitter vid MSN och väntar tills du loggar in istället.




Prosa (Prosapoesi) av Niz
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 17:55



Bookmark and Share


  Just Emotions
känneer igen känslorna.. du skriver så ärligt o rkat.. gillar denna skarpt!!!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz