Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till minne av mina 2 finaste änglar,.,.


Saknad.

När ljuset aldrig når mig
När hoppet alltid är det gråa

När ögonen alltid rinner och översvämmas av tårar
Då är det min tur att få samma tankar.

Min längtan är så stark.
Men jag håller mitt ord.

Jag skall leva, och försöka att ej visa mina känslor inombords.
Fast sorgen är jävligt stor, och saknaden finns, starkt som inget starkare, skall jag kämpa.

Kämpa och vinna.

Och en dag skall jag belönas med att få vara i samma paradis som ni är.
Då skall jag inte längre längta.

då har jag allt jag vill ha.




Fri vers av M i mm i
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 22:47



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
jättefint skrivet ,du är begåvad

kram
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i