Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

Det är inte bara viljan som styr mig.

Det är du


Om du vill kan du krossa min framtid.

Du kan förstöra mina minnen.

Du kan förstöra mina tankar.

Du kan förstöra mina känslor.

Men aldrig hatet som växt i mig,




så mycket att jag hatar dig.




Fri vers av M i mm i
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i