Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags nu...

Det är dags nu
jag orkar inte mer
det är dags nu
kommer inte längre ner

Det är dags nu
min livslust är bortblåst
det är dags nu
i en livslång depression är jag fastlåst

Det är dags nu
för mina älskade far illa
det är dags nu
inga mer tårar ska trilla

Det är dags nu
jag ska fara långt bort
det är dags nu
jag ska göra livet kort

Det är dags nu
att lämna er med allting svårt
det är dags nu
först vill jag bara säga förlåt...




Fri vers av karmen
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-10-24 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karmen