Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I denna datoriserade diktatur kan man inte fast man vill skriva


Förlåt att jag ingen dator har!

Skulle vilja, men kan inte
utan dator
fattig, men
glad
ändå

oh lord wont you buy me
a computer right now
my friends are all writing,
but I must be scilent




Fri vers av Lena Dahlström
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 14:04



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härlig travesti på Janice Joplin !!!!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Dahlström
Lena Dahlström