Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hz

leker bland osynliga

de för tidigt födda

och döda som ingen

här ens minns 

de har fallit

långsamt

virveln 

 

de ser mig

 

struktur saknas

betydelse

frekvensen förbyts

ångrar svagt

still ro sökes

(billigt)

 

tappar upp vatten

ånga stiger

frekvensen förbyts

långsam andning

nedstigning

mot döden

 

ler mot drömmarna

som aldrig kom

någonstans

en kaskad

önskar mer motstånd

 

de ser mig 




Fri vers av Hellberg
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg