Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man räddar ett liv?

Förtvivlad
Och helt enkelt
Krossad
Sitter du bredvid

Jag ser hur
ont Det gör
I dig när jag sa sådär
Att allt slutar här

Och det är inte ditt fel
Du kunde inte hindra mig
Det är inte vårat fel
Ingens fel

Men jag kan inte hjälpa det
Att jag beskyller mig själv
Torkar dina tårar
Med en alldeles egen klump i halsen
Kramar jag om dig
Fastän det inte kändes rätt
För du är så mycket bättre

Och jag vet inte om jag kan
Släppa dig så nära igen
Jag vill inte dra ner dig
Inte såra dig

Du kan inte göra något mer
För mig
Du är underbar, vännen
Men inget verkar kunna rädda mitt liv

Det har blivit många självmordsrelaterade dikter
Men det är något jag måste formulera
Få ur mig
För mycket tankar är inte alltid bra




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 09:39



Bookmark and Share


  Abandoned
jag vet inte
vet inte
men ja skulle så gärna veta
fast ingen tycks veta egentligen
finns bara folk som tror sig veta
psykologer typ
2007-10-29

  Mats Henricson
Begrundande och modstulet, på något sätt, det verkar finnas hopp kvar.... någonstans i periferin.... Bra skrivet .
2007-10-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Hur räddar man ett liv?
Ja, i slutändan ligger nog beslutet att leva eller
inte helt i egna händer.
Men hur räddar man sitt eget liv?
Stoppar undan dåliga, svarta tankar i en byrålåda.
Det vore ju enkelt.
Men med dina ord så ger du utav dig själv, o det
kan ibland hjälpa.
Tack..//B
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting