Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är en kärlekstönt.


idiot 1.5

ensamhet är

när du kryper ur sängen för att släcka lampan
och det i några sekunder blir kallt och tomt på min högra sida.

ensamhet är

när jag måste släppa din hand för att svara i mobilen
då jag först märker hur kallt det blivit ute
och hur långt hemifrån vi gått


...

kärlek är

när jag drar till skolan flera timmar innan dig
stiger upp ser dig sova och bara vill väcka dig
men låter bli




Fri vers av osams
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-24 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osams
osams