Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad?

Jag vill känna mig
uppvaktad
önskad
som kvinna, som kropp,
som själ som hel
helhjärtat älskad
förklarad




Fri vers av Nära
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-24 23:19



Bookmark and Share


  sol
vem vill inte det?
en mänsklig rättighet!!!
fanimej.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära