Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast du och jag var väl kanske inte menade för varandra.

älskling
du ska bara veta
hur mycket jag saknar våra stunder
hur många gånger jag önskat att det ska bli vi igen
för det är tomt utan dig vid min sida
och jag kan inte hjälpa att jag fortfarande inte förstår
hur du kunde glömma något så vackert
som vi

fast du och jag var väl kanske inte menade för varandra

dina andetag är inte längre mina
jag kan inte ens dela mitt universum med dig
du som jag gjorde allt för
du som var allt jag behövde och ville ha
och jag kan inte hjälpa att min tid fortfarande står still
för ingenting har förändrats sen du glömde bort oss

du kom så snabbt
stormade in i mitt liv och jag tror aldrig riktigt
den stormen lugnade sig
och du försvann lika snabbt
en vindpust och sen var allt förbi

alla minnen du och jag har tillsammans
har du glömt dom?

kommer du ihåg den där gången
då vi klättrade i träd och jag inte vågade hoppa ner?
kommer du ihåg den där gången
då vi satt på bryggan vid havet och höll varandra i hand?
kommer du ihåg alla de gånger
då jag legat i din famn och gråtit?
eller har du redan glömt dom?

gång på gång får jag rätta mig själv
skriva jag och du istället för vi
för det är inte vi längre
inte någonstans
och allt är förstört för alla små fel
dom gnagde sönder oss och nu är det förbi
men jag kan inte hjälpa att en del av mitt hjärta
fortfarande tillhör dig älskling
den som håller mig vid liv älskling

men du och jag var väl inte menade för varandra



en gång skrev jag att om du skulle lämna mig
skulle allting falla i bitar på en lapp
och satt fast den under en stjärna i mitt tak
och jag visste inte om att jag kände mig själv så bra just då

och jag kan inte hjälpa att du och jag var för svaga för vår kärlek
och jag kan inte förlåta mig själv för att jag lät oss gå i bitar
och jag kan inte leva med lögnen att allting kommer att bli bra
för det blir det inte

jag lever på missnöje och impulser
hela mitt liv har slocknat
brunnit ut
och allt är ditt fel älskling
dumma dumma älskling
du har aldrig sårat mig så jävla djupt
och du förstår ju inte att du tryckte ner mig längre än förr


jävla idiot älskling
fan för dig
men helvete vad du är svår att komma över




Fri vers av BABYSTAR
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR