Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mystiskt

Sammansatta av monader, detta den kognitiva psykologins mest bortglömda upptäkt. Linjer och buktningar som bildar varje känd form. En sax är två cirklar och två streck, ett människoansikte är kurvade linjer i en kantig oval. Allt avkodat är banalt, eller är det?

Så lyser tio siffor svarta på min vita display. Sträcker monadernas kurvor och linjer från ett tanklöst intet, en elektronisk eter. Ingen tyngd, ingen substans, bara binaler - inget mystiskt.

Helt vardagligt men ofantligt, lyser de vägen

till dig...




Övriga genrer av Attimi
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 11:37



Bookmark and Share


  AndersN
kvarkar, monader, I/O, alla dessa SMÅ byggstenar. Allt skall de förklara för oss utan att det blir mystiskt, det är deras mening i \"Livet\" :)
2007-10-26

  Leif Furstedt
Vacker ordmystik...
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi