Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han var det enda jag ville ha.


osäkerKärlek.

du springer för att du är rädd.

faller
reser dig igen.

jag förstår inte hur du orkar?
men jag har försökt. försökt att hjälpa dig ur det här.

du såg på mig.
dina ögon gnistrade som nattens alla stjärnor.

jag såg ett band
ett band som aldrig skulle brytas

men än en gång sprang du.
utan att veta vart.

jag ville ta emot dig så du inte behöver falla.

men nu får du resa dig upp själv.


Jag älskade dig.




Fri vers av aandreaVitez
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-10-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez