Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om en person som saknar den andra, vad ska man säga? säger det vanliga, tolka och berätta hur ni tolkar det jag skriver.


Vi var dom

Det var du och jag som var hon och han.

Det var den enda gången någon var gjord för varann.

Jag ser hur livet leker dig ur mina händer nu.

Din kropp ligger begravd i mina tankar bland rosor och taggar nu.

Jag var du, du var jag.

Vi var dom - som alla ville va.

Hjärtat skrek, jag var vek.

Du tog det du ville ha.

 

Du sa att min tid var förut.

Men jag kan inte riktigt hålla med, det är min tid nu.

Jag är ditt vapen och du är min ammunition.

Tillsammans blir vi ett nytt liv.

Odödligt som dagens död.

En evighet, tillsammans blir vi en ny blytung börd.

 

Molnen skrämmer mig inatt.

Dom drar en skugga över hur det borde vart.

Jag ser över staden som blir ödelagt.

Det påminner mig om alla saker jag borde sagt.

Giftet som var bra tog slut till slut.

Nu kan ni hjälpa mig ut.

 

Jag var du, du var jag.

Vi var dom - som alla ville va.

Hjärtat skrek, jag var vek.

Du tog det du ville ha, det du ville ha.




Fri vers av Emil Idre
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-10-25 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre