Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har nog av mig själv i mina tårfyllda stunder...

jag väljer att lämna dem utanför

ja jag vet att de inte går orörda
men just nu räcker JAG mer än till

Så stanna där och se på mig, jag vill
bli sedd med mitt förvridna ansikte
och snoriga snyftningar


Det stiger inte högre än mina
egna tankar om mig




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-10-25 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson