Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är heligt?


förutom gudomligt, syndfritt och fromt
vad ger begreppet ett uttryck för

är det något som vigts till nåt särskilt
något som beträds med vördnad och lust

är det något som bemöts med förväntan
som möts med respekt och ej får bli kränkt






Fri vers av Pica pica
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 23:45



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
vikt för varsamhet, ja
Stora ord.
Gillar denna.
2007-10-26

  melancholia
islam . religionen av fred
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica