Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbris


Själen vilar i nyklippt
gräs
Slumrande violer
vaggar

Nattdagg i lockigt
hår
Blir bädd kring mitt huvud

En dyster koltrast
drillar
Björken skakar vemodigt
sina grenar

Sommarstrålar röda
och

Intet ljud bortom tystnaden




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-05-01 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt