Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm, Ett hopp, En kärleksförklaring.



- Varför gråter du?

- Jo, därför att varje gång jag träffar dig så tänker jag på hur mycket jag älskar dig och att det aldrig kommer att bli vi två.
Hur mycket jag älskar (Namn).
Och det är du som är (Namn).

En dröm om hur min kärleksförklaring skulle gå till.
Vet inte var för men ändå håller jag hoppet uppe om att detta skulle ske.




Fri vers av Noname
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-10-26 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname