Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten haiku om kärlek.


Kärleks-haiku

Kind emot kind är

hand i hand när vi går mot

solnedgångens rand.




Bunden vers (Haiku) av Noname
Läst 628 gånger
Publicerad 2007-10-26 16:27



Bookmark and Share


    Vägskylt
Nämen! Det blev ju jättebra med \"är\"!
Kort och fullkomlig :-)
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname