Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanka om kärlek.


Kärleks-tanka

Du finns i min själ

tunga tårar faller ner

som klot mot marken

när jag tänker på att vi

aldrig kommer att bli oss tu.




Fri vers av Noname
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-10-26 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname