Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens ljuva toner

Finns det något

som berör Dig

lika mycket

som musik kan ?


Kan du bli lika upprymd

som jag blir ?


Ger det dig tårar ibland ?

Tårar i ögonvrån

eller över din kind


Vad svarar du ?

Vad känner du ?

Tänk efter

Var ärlig



Kram




Fri vers av Led Floyd
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-10-26 17:15



Bookmark and Share


    Issand.
msuik ja
allt blir mycket vackrare och stämningfullare
eller tvärtom

[:
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd