Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


think is just a thouth

vad jag tänker ,vet inte du,.men du
tror du vet,,men ingen hittar in i min lilla cell.
fast du tror du vet,jag vet
Nu e livet så pluttigt och ändå så
stort,så allt jag sagt å gjort,kan inte göras ogjort.
men du som tror du min tanke fångat,,dig jag lindar
runt min barm,å det du sällan ska få ångra...




Övriga genrer av nettus
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-26 19:48



Bookmark and Share


  hellen
hej! det där var riktigt inlindat poetiskt;) mer sånt;)//kram hellen
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus