Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om att älska en person men vill bara att den personen man älskar ska vara lycklig, att det är det enda som betyder för en själv.


Sången om att drömma och försöka

 

Sommaren har nästan regnat bort och solbrännan har inte tagit nåt.

Men det är inget jag orkar bry mig om just nu.

För mig finns det viktigare saker som att komma hem och

Känna att jag finns, att jag betyder nåt för nån.

Men egentligen vill jag bara betyda nåt för dig.

Men jag orkar inte sakna nån som aldrig saknar en,

Det är så svårt.

 

Solens sken den lyser men ger inte lika värme som förut.

Det är så det är sen allt tog slut.

Allting blev bara så mycket kallare än varmare som det var när jag var med dig,

Förstår du mig?

 

Men det är inte samma charm att vandra runt här ensam,

Nej det är ju inte det.

På gatornas café hoppas att jag att jag kan få en skymt av dig.

När du sitter där och njuter, alldeles lycklig, det är det enda som

Betyder nåt för mig.

 

Ta den du vill ha, älska vem du vill, jag säger vad jag känner,

Men tjänar det nåt till?

Jag tror faktiskt inte det.

Men jag vet att jag har försökt, så jag dör inte olycklig, för jag vet att jag har försökt.

Mer kan jag faktiskt inte göra.

 

Men du ska ändå veta, jag finns här för dig, som vän som stöd.

Allt du behöver.

Jag finns här tills min själ är död.

 




Fri vers av Emil Idre
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 20:12



Bookmark and Share


  Cris
+ fin text..mycket bra..känsla
2007-10-26

    Issand. VIP
starkt och vackert skrivet
rätt mycket som man ju hört förrut
men nu ska jag inte hänga upp míg på det.
för det var fint
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre