Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är en text jag skrev när jag var i Tjeckien, det var cirka 4 månader sen det hade tagit slut mellan mig och en tjej. Jag blev lite vemodig och skrev en text om vad som hänt sen det tog slut och vad jag känner, en liten summering kan man säg av en viss


Det är så det är nu

 

Jag tänkte att jag skulle försöka somna nu.

Men jag kan aldrig somna utan att ha en baktanke på dig.

Jag har utvecklat mig själv sen du försvann,

Jag kan faktiskt gråta för mig själv ibland - nu.

Det har hänt mycket sen sist, nej, jag hatar och ångrar aldrig tiden,

Jag saknar den visst.

Men allt är så komplicerat nu.

 

Jag hade tänkt ta ett steg närmare mot mina drömmar.

Jag flyttar, jag drar, jag kommer inte vara kvar.

Jag ska förändra allt nu.

 

För fjärde gången den här kvällen är jag rörd till tårar,

Och jag vill bara försvinna (Tyna bort)

 

Att vara en tröstkärlek är inte så kul.

Allt kändes så verkligt då, men allt känns bara så falskt efteråt.

Dina kyssar var som svar, det påminde mig om det jag hade kvar.

Det är inte så roligt med falskt känslospel,

Det tycker iallafall jag.

 

Det är ett år sen idag och det finns bara jag.

Jag sände ett sms för minnenas skull.

"Ja, grattis på årsdagen älskling"

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, det är så det är nu,

Det är så det är.

 

Jag väntar, jag väntar på den stora kärleken och förändringen i mitt liv.

Men jag tror inte den kommer så snart så jag väntar, jag väntar.




Fri vers av Emil Idre
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-10-26 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre