Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten framgår nog gansa klar enligt mig, men tolka som du vill och skriv gärna vad du tycker och känner när du läser den här.


Är det, det som brinner

 

Är det mitt hjärta som brinner.

Som brinner så hårt, så varmt.

Det känns som nåt hänt.

En underbar sak som jag aldrig förr har känt.

Är det mitt hjärta som brinner för dig.

 

När du går förbi ser jag hur rosorna blir svarta och brinner upp.

Asfalten spricker det är nåt som händer nu.

Löven som var gröna lossnar, färgas om och faller ner.

Det är nåt som händer som ingen annan ser.

Jag lägger mig ner och hoppas och ber att jag smälter med.

 

Är det mitt hjärta som brinner.

Som brinner så hårt, så varmt.

Det känns som nåt hänt.

En underbar sak som jag aldrig förr har känt.

Är det mitt hjärta som brinner för dig.

 

När du tar min hand så dunkar jag hårt.

Pulsen ökar, allting känns plötsligt så underbart svårt.

Solen som värmde känns plötsligt så kall.

Allt som känner är det verkligen allt.

Döda fåglar blir levande igen det måste vara energin som dom känner igen.

 

Är det mitt hjärta som brinner.

Som brinner så hårt, så varmt.

Det känns som nåt hänt.

En underbar sak som jag aldrig förr har känt.

Är det mitt hjärta som brinner för dig.




Fri vers av Emil Idre
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre