Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nämn ett tal mellan fem och sju!

 

 

aah, är du också fredagskåt....

(eller är det bara det du vill att jag ska tro?)




Övriga genrer av Nattviol
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 21:34



Bookmark and Share


  fillatelli
6
7
dar
i
veckan
2007-10-26

  Henrik Larsson Bauman
Näe, jag gillar matte.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol