Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värdig kontakt

 

adaptern tillverkad i Kina
sladden i Pakistan
lampan - Taiwan

jag - helyllesvensk
som gillar meze

oh - allsmäktige

giv mig en libanesisk kock
en mobil som kan dammsuga av sig själv
en svensk man som ger mig orgasm

och brittisk humor på teve

amen!




Övriga genrer av Nattviol
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 22:15



Bookmark and Share


  Lena Renman
Globetrotter där!:-)
lena
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol