Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten är grå...

aldrig bara vitt och vackert
aldrig bara svart och svårt
jag vill leva i drömmen
med allting som är vårt
där allt är enkelt
där alla färger finns
det mesta har nu bleknat
men jag drömmer och jag minns

men när alla färger bleknat
och drömmen tynat bort
vad finns då kvar att hoppas på?
det är då jag måste få det gjort

jag har aldrig vågat
för hoppet har förföljt mig
dragit mig tillbaka
på nåt sätt har det alltid visat sig

men det bleknar mer och mer
det finns ingen väg tillbaka
men alltid en väg ut
men insikten får mig att skaka

hellre varmt än kallt
hellre torrt än vått
hellre ett steg åt nåt håll
hellre svart än grått....




Fri vers av karmen
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-10-27 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karmen