Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här skrev jag för många år sen men har ändrat i otaliga gånger, det finns massor med varianter beroende på humör, här är en av dom...


tysta tårar

jag gråter tysta tårar
när ingen annan ser
när jag gråter tysta tårar
vill jag inte leva mer

jag lutar mig mot dig
och tror på att det går
tror på det du säger
och kväver nästa tår

skjuter allt åt sidan
ignorerar det hat jag känner
går in i mig själv och hatar
stänger ute familj och vänner

vad har jag blivit och varför?
varför känns det så bra?
bra att vara ledsen?
och så svårt att vara jag?




Fri vers av karmen
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 04:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan. Ibland är det svårt att både leva och att vara sig själv, men om man försöker tillräckligt hårt så går det faktiskt rätt bra.
2007-10-27

  Darkness
Ja du, den frågan har jag oxå ställt mig.
Bra skrivet.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

karmen