Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkar inte bli besviken

ni pratar om mig och jag vet det
ni tror ni förstår men att jag inget märker
ni tror att ni vet hur fast ni inget vet
men jag låter er

prata bakom ryggen på mig
kalla mig vad ni vill
tro att ni förstår
om det får er att må bättre

så länge ni skiter i mig
låter mig klara det jag kan
tar hänsyn till vad jag gör
och inte vad jag borde
då låter jag er

men säg inte till mig att ni förstår
att ni vet hur och varför
be mig inte att förklara
för jag vet inte hur

det finns inga svar....ännu
det finns ingen lösning....ännu
det finns hopp...tro på mig
det finns hjälp...tro på mig

jag behöver mer tid än jag får
jag låter er, varför låter ni inte mig?
jag kan bara ge upp?
orkar ändå inte bli besviken....




Fri vers av karmen
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 04:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jättestark text!
Bravo!
2007-10-27

  Darkness
Bra!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

karmen