Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som jag skrev där bara tankarna styrde, tolka den som ni vill och berätta gärna hur.


Älska mig en gång till

Solen stiger över staden.
Ännu en dag där inget står still.
Ännu ett dygn där vår hopp ställs på prov.
Så älska mig, älska mig en gång till.
Jag vandrar längs livets boulevard.
Där känslorna övergav mig för längesen.
Där jag kan försöka bli mig själv igen.
Så älska mig, älska mig en gång till.

Sen när månen stiger i natten.
När allting blir tyst och svart.
Där i mörkret finns det bara jag.
Så älska mig, älska mig en gång till.

Mitt tanketempel har jag byggt för enbart dig.
Så följ med mig in och visa vad himlen finns.
Jag lägger mig på knä och ber om nåd.
Jag vill bara att du ska älska mig hårt.
Solen verkar vara kvar länge idag.
Dagen verkar aldrig ta slut.
Så hoppet lever kvar en stund till.


Sen när månen stiger i natten.
När allting blir tyst och svart.
Där i mörkret finns det bara jag.
Så älska mig, älska mig en gång till




Fri vers av Emil Idre
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre