en liten fråga i självskattningens tecken" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten fråga i självskattningens tecken


Hur viktigt är det att uppfattas som hetero?

 

 

Av andra män?

Vad tycker ni killar -
på en skala från 1 - 10...?

Motivera gärna era svar!

 

 

(ni med en annan sexuell läggning får

gärna kommentera också!)




Övriga genrer av Nattviol
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 16:11



Bookmark and Share


  Henrik Larsson Bauman
1
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol