Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen



du valde ut platsen

där isen dansade

där fotografiet lät sig tas


och där skallgångskjedjan bildades




Fri vers av Lena.Tjärnberg
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-10-27 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena.Tjärnberg
Lena.Tjärnberg