Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft



stormen gav oss andra platser

rösterna sköt ut ifrån våra kroppar



vår hemkomst är nu väntad




Fri vers av Lena.Tjärnberg
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena.Tjärnberg
Lena.Tjärnberg