Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven morgon till 26/10-07

俳句 haiku - xxxi




otakt


morgon i otakt
förtrolig gråljus grydde
förvirrad timme

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 649 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-27 17:48



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Spännande denna med, med den där otakten - vad kan den innebära? Varför är gråljuset i så fall förtroligt?

Fina fonetiska g-allitterationer.
2007-10-27

    Maria Malm
Timmen blir mer förvirrad i morgon..
2007-10-27

    Tteresia
Inte verkar något i otakt vad gäller ditt skrivande i alla fall!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer