Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

 

Det är väl inget konstigt med det
att man kan läsa  ansiktet som ur en bok




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-27 22:36



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Härlig omtolkning av ett samtidsfenomen!
2007-10-28

  Jer
Aha, du med har skrivit om detta
fenomen... på olika sätt.

ansiktsboken (senryu)
2007-10-28

    papillon
Skall du säga - jag är ansiktsblind....
2007-10-27

  Åsa Gustavsson VIP
Jaaa!
Det var så det skulle vara med facebook!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth