Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första slant, intjänad en varm sommardag


Barnarbetaren




Sommaren 1959

Ett litet oljefat

På en skrinda

En slang, med tappkran


Får jag vattna era blommor

Annars de snart ser ut att dö

Tack sa man till mig

Det var fint av dej

Mitt första jobb

Så stolt ja va






Fri vers av Led Floyd
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd