Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst är det en repris - men ack så aktuell...


I en lustiger dans

 

   sveper jag naken genom huset

dallrar med överskottsmagen som

pensionerats efter gott födsloförvärv

 

   shakar loss med ändalykten den bleka

vibrationerna fortplantas genom låren

märkta av fotbollsärr och fruktpallning

 

   placerar föremål under brösten -

en penna här, en mobil där: Hepp!!

gravitationen är min trogne medhjälpare

 

 

allt detta inför uppspärrade tonårsögon

som plågsamt kvider:

 

"åhhhh, morsan - du e pinsam!!!"

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 11:56



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Den här var under bar.
borde läsas av alla yngre
2008-03-18

  Inkarasilas
HAHA asgarvar här, oh fyj fasen!
Rena cirkuskonsterna, helskön morsa :)
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol