Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ord

Min vinters slut
som släpper loss
vattnets flödande sång

En gyllene sol
som fångar våren
med sitt ljus

Drömmarna viskar ditt namn
tyst som andetag i natten

Viskningar så låga
att man inte förstår orden




Fri vers av Mats L.
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-05-02 08:55



Bookmark and Share


  Almaz
Väldigt vackert, om drömmar om att välja finna kärleken tolkar jag det som.. men att du inte träffat den kärleken du längtar efter.. Bara vet och känner hur hoppet och längtan som väckts till liv, för dig mot dina drömmar..mot denna någon som du kanske inte än har träffat..

Kanske? Man kan ju säkert tolka den på annat sätt också... ;)

Mycket fint!!! Mjuk och nyfiken känns den..
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.