Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är så tyst att man hör hjärtat slå - då är det tyst! Det hände mig en gång i Lappland när solen stod som högst, vinden försvann och fåglarna tystnade.


Låg på rygg

Låg på rygg
Såg det blå taket
I den dova middagstimmen
Hördes hjärtat slå
Sakta
Tungt
Där byggdes musik

De många bergen lyssnade tankfullt
Samlade på små moln
På fåglarnas tystnad
Hjärtat byggde drömtidens musik




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 19:37



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
ååh! trollskt, drömskt. Jag svävar iväg, bara jag tänker på känslan man får av att ligga på rygg en dag och glimta upp i det eviga blå.

\"Hjärtat byggde drömtidens musik\" riktigt sagolikt.
2007-11-11

  R-M
då livet e som bäst...en av d iaf :)
2007-11-10

  Ola Rydberg
Härligt beskrivet
av ett sagolikt ögonblick
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP