Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt till min kompis som jag tycker så mycket om men jag kan inte säga det, så där för skriver jag det, med den här dikten. förlåt för att det är så lite ord för sån stor vänskap.jag vill bara säga det kort med små ord men dom betyder så mycket för mig.


du är ändå här för mig

du är inte här men jag tänker ändå på dig

och på att jag snart ska få träffa dig men ändå

jag saknar dig och det känns tomt här hos mig

men jag kan inte fylla ut det tomma

men jag vet nått som kan det, och det är du

du, du kan fylla ut det tomma, du, kan ta bort det onda

du, kan få smile gropen på mig att synas

du, kan få mina ögon att lysa mot dina vackra

du, kan allt, allt som jag behöver i mitt liv

du är allt jag behöver, allt som är värt att leva för

men ändå kan jag inte visa hur glad jag är

hur glad jag är som har dig här vid min sida

men du stannar ändå kvar här hos mig

jag kan inte uttyrcka min lycka och glädje

men jag kommer på det jätte bra i huvudet

men jag kan inte säga hur bra du är och hur jag vill ha dig

ha dig här hos mig, vid min sida även fast jag ofta sviker

men du stannar ändå kvar här hos mig

och jag kan inte förstå att du är här hos mig

drömmer mig ofta bort och tänker på

på hur jag ska säga sakerna jag vill få fram till dig

men som är så svårt, för jag tycker om dig så det blir svårt

du är kanske ingeting för någon annan

du kanske inte är någon som man ska se upp till

några kanske inte ens ser dig eller vet vem du är

vissa ser rakt igenom dig, du är osynlig

men det är kanske vad andra tänker om dig

jag tycker att du är det bästa som finns

jag tycker att du är det finaste på jorden

men det säger alla till varann, och jag vill inte slita ut det

så jag säger bara :) Jag tycker om dig (:

jag är nog inte den smartaste av alla

inte den som är coolast och mest bästa kompisen

men du är ändå här hos mig och lever för mig

och jag tänker stanna och ställa upp för dig

jag vill aldrig såra dig, och jag menar inget illa

och även fast jag gör det och sårar dig

så är du ändå här hos mig

föralltid




Fri vers av gulligt smile
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 21:17



Bookmark and Share


  Kramgalen
STORT smile, en tår och många pussar!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile