Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den mänsliga naturen, millimetrar och tyngdlagen


Burn out jävla hora

ögonblick av triumf
ett svindlande finger möter döden här och nu
rebell i svart mot festklätt tvåbarnsmorspatrask

Burn out jävla hora
denna fucking vägen är för smal för oss två
mot min motorcross kan du bara förlora
jag sänker inte ner farten till din nivå

fingret upp i rutan
en kaxig liten kille på en stor maskin
i hastigheten glömmer han något viktigt
Även en liten Fiat är en giljotin

I asfalten fastnar

hans flin




Fri vers av njila
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-29 10:12



Bookmark and Share


  [jimmy]
en stark dikt med starka upprörda känslor

och en klassisk fast dold konflikt:
"rebell i svart mot festklätt tvåbarnsmorspatrask"

man anar där något självupplevt... hoppas bara att inte giljotinen föll ner...

och var är du nu?
/m
2008-10-06

  Jaqualx
Welcome! Gött att se igen!
2007-11-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj...han var tydligen lite för optimistisk..
Du har fångat bilden av sturskhet bra//B
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

njila
njila