Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit 1


Ser dig inte

men känner dig

ska jag släppa allt


ska jag bara våga

rida ut i evigheten

på mitt vilda hjärta

blunda och känna

hur du rör dig

i min kropp

ska jag släppa allt


fritt


kommer du?


om jag ingenting gör






Fri vers av livsdans
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-29 23:34



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Fint skrivet om att våga släppa taget, om att våga möta det som finns där inuti, som längtar efter att bli sedd. Är det att möta sig själv, i sin kärna, den man egentligen är?

Applåd!
2007-10-30

  Lyckohäxan Enediel
rida ut i evigheten

på mitt vilda hjärta

Wow...va fint sagt! Du kan trolla med orden du!
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans