Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blästrad

Dyrt dagarnas öken betvingar min bringa
blott stunder ett skyfall rår bot
då över dess dyner så blomstrar det ringa
ett törnen vid rasslande fot

Så tung under sanden den kippar,den späda
det skottet som aldrig togs not
min revkronas frukthänge hägrar i träda
men rädslan är allt som fått rot




Bunden vers av BetweenTheLines
Läst 513 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-17 17:38



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skaldat med rim som känns solklara och ett budskap som inte bara beskrivs av orden i sig utan även av det som står att läsa mellan raderna. Snyggt! Applåderar!
2008-02-12

    Bodil Sandberg
Enormt snyggt...den vemodiga rytmen och det djupaste djupa dramatiska tunga..applåder!!!!
2008-02-08

  Erik L
Bra rytm och skickliga rim.
Jag gillar i synnerhet avslutningen, där du binder ihop texten fint.
2008-01-25

  Maud Li
Med ett härligt språk och talande bilder vänder du klagan till skönsång!
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Starkt om svaghet!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines